Monday, May 17, 2010

Kisah 1 : Pak Cik kedai KOPI mu terbukak~~~

Alkisahny mase saye otw nak pergi kl central with akak saye, train saye dalam pukul 9.30 PM, so kami gerak dari Wangsa Maju dlm pukul 8 PM.Kemudian, duduk-duduk sembang dengan akak sampai lah dekat Setiawangsa ade la sorang pak cik tue dalam umur 40-50 tahun masuk-->memakai kopiah, baju melayu ungu dan berseluar slack kelabu serta memakai kaca mata ( macam orang baik-baik). Pandangan pertame tengok macam pak cik-pak cik alim yang rajen pegi surau (yekew??). Mase tu line maxis pon tengah bengong, saye dapat msg dari si die banyak kali ( apara maxis).

Saye sembang la dengan si die dekat 10 minit jugak  sampei la akak suruh letak hp, ingatkan kenape. Lepas letak je hp.

Akak: Adek, ce hg tgk pak cik dpn.

Saye : Asal? biase je. (malas nak layan)

Akak lak muke tak boleh blah langsung sambil senyum-senyum sambil ekor mate menuju ke bahagian bawah dekat dengan kerusi. Ya tuhan, bile je mate saye tengok dari paras kaki sampai paras pusat. Ternampaklah 'budak kecik' pak cik tu. (* sambil geleng kepale + rase nak muntah + benci)

Ape lagi, kami mule la pikir macam2 teori antaranye:

Teori 1 : Pak cik tu tak sengaje. Tapi tak kan kot sebab dalam putra tu sejuk gile malam tu. Mustahil tak terase!!

Teori 2 : Pak cik tu gile seks.( sudah pasti sebab antara byk2 tempat, die pilih duduk tempat depan saye dengan akak saye dan tempat saye duduk tu semua pempuan. (* vunguks punye pak cik)

Naseb baek mulut saye yang laser ni tak mengeluarkan kate-kate pedas. ---> niat nak jage maruah orang.Tapi orang dah perangey macam tu. Vunguks~!!! Tak tahan tengok free show tu, kami pun bertukar la tempat laen yang tak gangguan alam.

PS: Oang tue tak sedar diri. Dah la kedai kopimu hitam!!

4 comments:

nabilah_2908 said...

pakcik tu saja nk buat free show la tu...rsnya dia mmg gile seks la..haih..mcm2.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
YUNA

hanaKir@ said...

asenye la..sob3...budus toll

koru said...

xkanlah....knp xtegur pakcik tuh??

hanaKir@ said...

die dok berhadapan..segan lak nak tego..nk tgk pn segan..klo kte laki xpe gak

Monday, May 17, 2010

Kisah 1 : Pak Cik kedai KOPI mu terbukak~~~

Alkisahny mase saye otw nak pergi kl central with akak saye, train saye dalam pukul 9.30 PM, so kami gerak dari Wangsa Maju dlm pukul 8 PM.Kemudian, duduk-duduk sembang dengan akak sampai lah dekat Setiawangsa ade la sorang pak cik tue dalam umur 40-50 tahun masuk-->memakai kopiah, baju melayu ungu dan berseluar slack kelabu serta memakai kaca mata ( macam orang baik-baik). Pandangan pertame tengok macam pak cik-pak cik alim yang rajen pegi surau (yekew??). Mase tu line maxis pon tengah bengong, saye dapat msg dari si die banyak kali ( apara maxis).

Saye sembang la dengan si die dekat 10 minit jugak  sampei la akak suruh letak hp, ingatkan kenape. Lepas letak je hp.

Akak: Adek, ce hg tgk pak cik dpn.

Saye : Asal? biase je. (malas nak layan)

Akak lak muke tak boleh blah langsung sambil senyum-senyum sambil ekor mate menuju ke bahagian bawah dekat dengan kerusi. Ya tuhan, bile je mate saye tengok dari paras kaki sampai paras pusat. Ternampaklah 'budak kecik' pak cik tu. (* sambil geleng kepale + rase nak muntah + benci)

Ape lagi, kami mule la pikir macam2 teori antaranye:

Teori 1 : Pak cik tu tak sengaje. Tapi tak kan kot sebab dalam putra tu sejuk gile malam tu. Mustahil tak terase!!

Teori 2 : Pak cik tu gile seks.( sudah pasti sebab antara byk2 tempat, die pilih duduk tempat depan saye dengan akak saye dan tempat saye duduk tu semua pempuan. (* vunguks punye pak cik)

Naseb baek mulut saye yang laser ni tak mengeluarkan kate-kate pedas. ---> niat nak jage maruah orang.Tapi orang dah perangey macam tu. Vunguks~!!! Tak tahan tengok free show tu, kami pun bertukar la tempat laen yang tak gangguan alam.

PS: Oang tue tak sedar diri. Dah la kedai kopimu hitam!!

4 comments:

nabilah_2908 said...

pakcik tu saja nk buat free show la tu...rsnya dia mmg gile seks la..haih..mcm2.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
YUNA

hanaKir@ said...

asenye la..sob3...budus toll

koru said...

xkanlah....knp xtegur pakcik tuh??

hanaKir@ said...

die dok berhadapan..segan lak nak tego..nk tgk pn segan..klo kte laki xpe gak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails