Wednesday, May 12, 2010

10 sebab saye sayang Die??

Saye tak pernah cite pasal personal saye kat blog sebab saye rase orang tak perlu tahu hal peribadi orang, saye juge tak reti sangat nak tulis ayat-ayat yang bombastik yang digunakan macam sesetengah blogger yang begitu ekstaravaganza macam 'kering macam sotong kering yang dijemur berjuta-juta tahun lamenye' sori kalau ade yang terase sebab pade pendapat saye orang yang selalu gunakan ayat-ayat macam itu mungkin

teori pertame-kesepian dan amat memerlukan perhatian
ataupun
teori kedue- die tak kesepian tapi suke kan perhatian.


semase tengah berjalan-jalan blog saye juge tersempak dengan blog yang menyindir orang yang suke gaye comey atau girly dalam bergambar dan die suruh tiru care die bergambar. Saye tak tahu same ade :

teori pertame-mate die rosak mahupun

teori kedua-power contact lens dah kureng

sebab

die pon bergambar ala girly, saye sangat musykil dengan pemikiran mereka yang suke 'capap' nie..hohoho..pedansnye..----->macam dah lari topik (*muke tak suke) Anda yang terase jangan khuatir, itu bermakne saye membace blog anda dengan khusyuk dan tawadduk.

So dah habis membuat pahale dengan mengumpat (^_^*)-- saye nak bagi kamu jelez sebab kenape saye sayang die (aka ) my only one-hubby-to-be baba-senpai (name terpakse dirahsiekan).

Pada suatu mase....Saye kenal dengan die baru lagi, baru 2 tahun, belum 5 tahun lagi kan. (Intro Kureng menarik)

Saat-saat mule perkenalan cewah (* blushing)...

Tak menarik pun sebab kami ditakdirkan satu kelas mase first year. Mase tu si dia memang unik sebab name die unik dan die jenis tak pandang perempuan. Saye pulak jenis tak tahu malu dan suke kacau laki ni. Semua laki dalam kelas saye kacau termasuklah si die.(*jahatnye saye)

Masuk 2nd year kami dah tak same kelas sebab fakulti kami tak same then tak jumpe dah ler..

Sekian....

To Be Continued...(* ceng..cengceng...ceng..cemgg..)---->muzik latar






2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

errr.. satu je? ingatkan 10..

maksudnya skrg ni x jumpa dah dia tu ea? x pernah terserempak berlegar2 kat U or kat mana2 ke? hurmm..

*saya bizibody* hahaha..

si dia said...

waah waah
sapakah gerangan yg dmksudkn??
tertungu2 ya yg lg 9..

Wednesday, May 12, 2010

10 sebab saye sayang Die??

Saye tak pernah cite pasal personal saye kat blog sebab saye rase orang tak perlu tahu hal peribadi orang, saye juge tak reti sangat nak tulis ayat-ayat yang bombastik yang digunakan macam sesetengah blogger yang begitu ekstaravaganza macam 'kering macam sotong kering yang dijemur berjuta-juta tahun lamenye' sori kalau ade yang terase sebab pade pendapat saye orang yang selalu gunakan ayat-ayat macam itu mungkin

teori pertame-kesepian dan amat memerlukan perhatian
ataupun
teori kedue- die tak kesepian tapi suke kan perhatian.


semase tengah berjalan-jalan blog saye juge tersempak dengan blog yang menyindir orang yang suke gaye comey atau girly dalam bergambar dan die suruh tiru care die bergambar. Saye tak tahu same ade :

teori pertame-mate die rosak mahupun

teori kedua-power contact lens dah kureng

sebab

die pon bergambar ala girly, saye sangat musykil dengan pemikiran mereka yang suke 'capap' nie..hohoho..pedansnye..----->macam dah lari topik (*muke tak suke) Anda yang terase jangan khuatir, itu bermakne saye membace blog anda dengan khusyuk dan tawadduk.

So dah habis membuat pahale dengan mengumpat (^_^*)-- saye nak bagi kamu jelez sebab kenape saye sayang die (aka ) my only one-hubby-to-be baba-senpai (name terpakse dirahsiekan).

Pada suatu mase....Saye kenal dengan die baru lagi, baru 2 tahun, belum 5 tahun lagi kan. (Intro Kureng menarik)

Saat-saat mule perkenalan cewah (* blushing)...

Tak menarik pun sebab kami ditakdirkan satu kelas mase first year. Mase tu si dia memang unik sebab name die unik dan die jenis tak pandang perempuan. Saye pulak jenis tak tahu malu dan suke kacau laki ni. Semua laki dalam kelas saye kacau termasuklah si die.(*jahatnye saye)

Masuk 2nd year kami dah tak same kelas sebab fakulti kami tak same then tak jumpe dah ler..

Sekian....

To Be Continued...(* ceng..cengceng...ceng..cemgg..)---->muzik latar






2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

errr.. satu je? ingatkan 10..

maksudnya skrg ni x jumpa dah dia tu ea? x pernah terserempak berlegar2 kat U or kat mana2 ke? hurmm..

*saya bizibody* hahaha..

si dia said...

waah waah
sapakah gerangan yg dmksudkn??
tertungu2 ya yg lg 9..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails