Monday, May 10, 2010

ITYM (Information Techology Youth Movement)

PM kite nak pilih 50 blogger yang paling banyak hit dan fofuler. So, sape-sape rase diri die fofuler bolehla join mende ni. Macam-macam aktiviti akan diadakan bagi aktiviti ini macam :
1.DJ MADNESS
2.YOUTH JAMMED 
3CYBER GAME (PC)
4.YOUTH TOWN
5.TARIAN
6.MR FITNESS
7.BOLA JARING.
8.SEPAK TAKRAW
9.DLL

Sile lihat gambarajah dibawah untuk lebih lanjut,

dan ade Indie Market, memang gempak habis, tapi harap takde la kacau bilau, tunjuk pandai dan sebagainya.

Harapan :
Semoge blogger mude diberi ruang oleh kerajaan untuk menyatakan hasrat masing-masing tanpa menimbulkan kacau bilau. Semoga kerajaan akan makmur sentiasa dan dapat berbakti kepada rakyat.

Mendengar luahan hati blogger muda untuk kemajuan bersama dan menghasilkan identiti bangsa yang jitu.

4 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

wah..PM pon peke ek ngn blogger2 mcm kite ni

AISHA SAAD said...

waahhhh.
SETUJU!

nak jugakk bebas berblogging!
nih suara rakyatt, perlu lah direspekk.
dari suara2 cm nihh lah bolehh improve! tak gi tuu??? haha.

AiZ said...

wah... blogger dah mula dikenali.. ^___^



My new entry is ready
>> Jangan abaikan rupa sidebar blog u all..

syak said...

btol2..kene la ekot kehendak rakyat..--->yang relevan..
belia sekarang pemimpin mase dpn..

Monday, May 10, 2010

ITYM (Information Techology Youth Movement)

PM kite nak pilih 50 blogger yang paling banyak hit dan fofuler. So, sape-sape rase diri die fofuler bolehla join mende ni. Macam-macam aktiviti akan diadakan bagi aktiviti ini macam :
1.DJ MADNESS
2.YOUTH JAMMED 
3CYBER GAME (PC)
4.YOUTH TOWN
5.TARIAN
6.MR FITNESS
7.BOLA JARING.
8.SEPAK TAKRAW
9.DLL

Sile lihat gambarajah dibawah untuk lebih lanjut,

dan ade Indie Market, memang gempak habis, tapi harap takde la kacau bilau, tunjuk pandai dan sebagainya.

Harapan :
Semoge blogger mude diberi ruang oleh kerajaan untuk menyatakan hasrat masing-masing tanpa menimbulkan kacau bilau. Semoga kerajaan akan makmur sentiasa dan dapat berbakti kepada rakyat.

Mendengar luahan hati blogger muda untuk kemajuan bersama dan menghasilkan identiti bangsa yang jitu.

4 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

wah..PM pon peke ek ngn blogger2 mcm kite ni

AISHA SAAD said...

waahhhh.
SETUJU!

nak jugakk bebas berblogging!
nih suara rakyatt, perlu lah direspekk.
dari suara2 cm nihh lah bolehh improve! tak gi tuu??? haha.

AiZ said...

wah... blogger dah mula dikenali.. ^___^



My new entry is ready
>> Jangan abaikan rupa sidebar blog u all..

syak said...

btol2..kene la ekot kehendak rakyat..--->yang relevan..
belia sekarang pemimpin mase dpn..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails