Thursday, May 27, 2010

1st Blogger Award!!!

hahahahahahha...hahahaha...hahaha..hahahah..tak sangka dapat award..yeay!!!yeppa~
oowhh..sgt hepi..dah dapat award..cretive gitu dan paling best my first award..maceh pade mr freeze sebab kongsi award ni dengan saye yer..jasamu dikenang...hohoho..




kat sini nak share award ni dekat blog yang saye suke bace blog die..yes...tahniah anda!!


riz 


Sory yang selalu komen saye tapi tak dapat award ni sebab saye lupe nak letak link kamu dalam blog list...banyak cangat yang menarik..oh yeah~


2 comments:

CikLilyPutih said...

bestnya dapat award kan!

hanaKir@ said...

yer...sgt sronokkkkk

Thursday, May 27, 2010

1st Blogger Award!!!

hahahahahahha...hahahaha...hahaha..hahahah..tak sangka dapat award..yeay!!!yeppa~
oowhh..sgt hepi..dah dapat award..cretive gitu dan paling best my first award..maceh pade mr freeze sebab kongsi award ni dengan saye yer..jasamu dikenang...hohoho..




kat sini nak share award ni dekat blog yang saye suke bace blog die..yes...tahniah anda!!


riz 


Sory yang selalu komen saye tapi tak dapat award ni sebab saye lupe nak letak link kamu dalam blog list...banyak cangat yang menarik..oh yeah~


2 comments:

CikLilyPutih said...

bestnya dapat award kan!

hanaKir@ said...

yer...sgt sronokkkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails