Thursday, November 4, 2010

Lori Oh Lori

Tadi aku hampir dilanggar lori mase tgh isi minyak..kuang hajo tol lori tu!! tak nampak ke aku yang ayu tengah isi minyak ke mate bute bawak lori!!!! Cyg lak hold aku kat tempat tu, bukan nak tarik ke tepi tapi ke dalam. Memang sah2 kalau aku tak lari ke tepi dah jadi lempeng la..huaaaaa

Aku : Kuang hajo tol lori tu. Tak nampak ke ade orang kat sini.

Tukang pam : Bese la tu power stereng.

Aku : Power stereng pun agak-agak la aku nak kene lenyek ngan tayar die.
 ( siyes mmg tayar lori tu seinci lagi nak lenyek tubuh mulus aku )

Tukang pam : Orang kulit tu memang macam tu. ( sungguh berkias bro ni)

Aku : Kulit itam ke coklat ke pink ke tak payah la nak lanyak orang. Kalau anak die kene macam mane!!
(minum todi kot pemandu tu..vaviii)

Tukang pam:.....

Semeter dari lori...

Aku : Hoi vavi bawak kete tu (marah sangat sampai lori pun aku ckp kete..kui..kui) leklok. Tak yah la nak langgar orang!!!

Lantak la aku pompuan mulut lancang ke anjing ke tapi dah nak langgar aku innocent ni sungguh binatang kamu...Mentang-mentang la besorrrrrr. Suke je nak langgar orang...Arggghhhh.... ( aku takut sebenarnya di ambang maut).


-Jgn isi minyak kat tempat yang ade diesel
-Jgn amik tempat dekat jalan raya
-Jgn isi kt tmpt tu lagi....T_T

2 comments:

AiTotYati said...

uish, hati hati ye

hanaKir@ said...

maseh...hati2 pn kalau org len nak langgar..nak buat mcm mana...sob2

Thursday, November 4, 2010

Lori Oh Lori

Tadi aku hampir dilanggar lori mase tgh isi minyak..kuang hajo tol lori tu!! tak nampak ke aku yang ayu tengah isi minyak ke mate bute bawak lori!!!! Cyg lak hold aku kat tempat tu, bukan nak tarik ke tepi tapi ke dalam. Memang sah2 kalau aku tak lari ke tepi dah jadi lempeng la..huaaaaa

Aku : Kuang hajo tol lori tu. Tak nampak ke ade orang kat sini.

Tukang pam : Bese la tu power stereng.

Aku : Power stereng pun agak-agak la aku nak kene lenyek ngan tayar die.
 ( siyes mmg tayar lori tu seinci lagi nak lenyek tubuh mulus aku )

Tukang pam : Orang kulit tu memang macam tu. ( sungguh berkias bro ni)

Aku : Kulit itam ke coklat ke pink ke tak payah la nak lanyak orang. Kalau anak die kene macam mane!!
(minum todi kot pemandu tu..vaviii)

Tukang pam:.....

Semeter dari lori...

Aku : Hoi vavi bawak kete tu (marah sangat sampai lori pun aku ckp kete..kui..kui) leklok. Tak yah la nak langgar orang!!!

Lantak la aku pompuan mulut lancang ke anjing ke tapi dah nak langgar aku innocent ni sungguh binatang kamu...Mentang-mentang la besorrrrrr. Suke je nak langgar orang...Arggghhhh.... ( aku takut sebenarnya di ambang maut).


-Jgn isi minyak kat tempat yang ade diesel
-Jgn amik tempat dekat jalan raya
-Jgn isi kt tmpt tu lagi....T_T

2 comments:

AiTotYati said...

uish, hati hati ye

hanaKir@ said...

maseh...hati2 pn kalau org len nak langgar..nak buat mcm mana...sob2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails