Thursday, November 25, 2010

Jantan Hot!!~

Ahahah..Bunyi gatai je tajuk entri aku rini. Korang mesti penah ade crush dengan orang yang pemes kan.Contohny player bola, penyanyi,pelakon dan sebagainya. Honestly aku memang banyak gile suke kat dorang-dorang ni. GILA jantan HENSEM sungguh. Macam ayah aku pernah sound aku dulo2. " KAMU NI TAK BOLEH TENGOK JANTAN DAHI LICIN LGSG." Owh sungguh menikam jiwa ayat bapak ku ini. Mari kite tgk jantan yang pernah aku kipas-susah-mati dan rela menjadi KEKASIH GELAP jika mereka-mereka ini sudi. OMG!! Aku langsung takde skandal dengan mereka. So kepada bakal ISTERI,GF dsb. JGN KATA LAKI KAU CURANG DENGAN AKU. hohoho. Perasan sungguh aku ni. Ahhh.Banyak bunyik lak. Aku tak kire, aku nak buat skandal gak.PUHHH~

1.Khalid Jamlus
Aku crush dengan die mase aku umur 11 tahun. Mase tu die memang main utk pasukan PERAK. Kalau die maen memang aku BERGENDANG la depan tv. Kalau ade player laen tackle die memang free dapat PAHALA dari aku. Memang aku maki sakan la. 6 tahun beb aku minat die sampai la die kawen recently. Sob2.

2. Cristiano Ronaldo
Owhhh~~ini orang memang bukan aku sorang je minat. Seantero dunia crush dgn die ni. Aku ter"jatuh" suka kat die mase WC2006 mase Portugal lawan England. OMG OMG. Macam org cakap die je kite nampak mase tu, pemain laen kat tepi tu tak nampak dah. Saket die saket kite jugak. Ho3.Tapi skrg ade anak pulak. Amik anak tapi tak nak emak. Baek kau buat tabung uji je. DEMN!

 
renungan yg bisa menggoncg dunia

3.Gong Yo
Peh tu demam Korea melanda bumi Malaysia tercinta. Mase aku tengok citer ni [ Biscuit Teacher Star Candy]. Aku dah terjatuh suke pulak dengan karisma yang die bawak. Kire ada ciri2 lelaki idaman wanita. Dah name pun cerita kan . Mesti la memenuhi cita rasa manusia. Tapi memang aku suka la walapun berlakon jer.

kyutaa``

4.Matsumoto Jun
Sape minat die ni angkat tangan!!! Sayeee!!!! Sape2 yg pernah tengok cerita Meter Garden versi Jepun mesti kenal mamat ni. Die jugak salah satu ahli grup Arashi yg memang hewt kt Jepung. Aku rase die memang sexy lah. Senang cite.


5.Jong Hyun
Suare husky die dlm kumpulan Shinee mmg menarik minat aku. Berbanding ahli grup Shinee yang lain. Aku rase sore die plg best. Mebi sbb aku minat die kot. Bile die nak belakon drama pulak ea. Tapi NO ADEGAN KISSU ok. Nanti aku jelez.ho3.


6. Micky-TVQ
Waaa...KYutaa~~ aku sekarang ni crush kat die pulak. Rase macam nak dwld je sume commercial die, video klip etc. Sangat cumel la die ni. Naseb takde makwe lagi. Kui3.




Tapi  insan ini PALING COMEL dihatiku.....

ehhh...bukan yg nie..~~

he's my everything + my family of kos~
nOw u Get it~~

3 comments:

wunny said...

panas la kat sini. sebab sume nye hot kot. hihi :)

jom singgah:
kenapa ikan tiada kelopak mata?

Ct SoLeHa said...

suka mamat no 4 ngan 5..
suka Jun berlakon..tp xsuka watak dia lm bambino..cam sian je jadi budak suruhan..haha

dlm kump Shinee suka MINHO!!! nak minho!!hehe

hanaKir@ said...

wuny..
mst la hot...i chose them..hehehe

ct soleha..
ehh iyeke..xpena tgk lg la..alahai..so 2009 la sy nie..

Thursday, November 25, 2010

Jantan Hot!!~

Ahahah..Bunyi gatai je tajuk entri aku rini. Korang mesti penah ade crush dengan orang yang pemes kan.Contohny player bola, penyanyi,pelakon dan sebagainya. Honestly aku memang banyak gile suke kat dorang-dorang ni. GILA jantan HENSEM sungguh. Macam ayah aku pernah sound aku dulo2. " KAMU NI TAK BOLEH TENGOK JANTAN DAHI LICIN LGSG." Owh sungguh menikam jiwa ayat bapak ku ini. Mari kite tgk jantan yang pernah aku kipas-susah-mati dan rela menjadi KEKASIH GELAP jika mereka-mereka ini sudi. OMG!! Aku langsung takde skandal dengan mereka. So kepada bakal ISTERI,GF dsb. JGN KATA LAKI KAU CURANG DENGAN AKU. hohoho. Perasan sungguh aku ni. Ahhh.Banyak bunyik lak. Aku tak kire, aku nak buat skandal gak.PUHHH~

1.Khalid Jamlus
Aku crush dengan die mase aku umur 11 tahun. Mase tu die memang main utk pasukan PERAK. Kalau die maen memang aku BERGENDANG la depan tv. Kalau ade player laen tackle die memang free dapat PAHALA dari aku. Memang aku maki sakan la. 6 tahun beb aku minat die sampai la die kawen recently. Sob2.

2. Cristiano Ronaldo
Owhhh~~ini orang memang bukan aku sorang je minat. Seantero dunia crush dgn die ni. Aku ter"jatuh" suka kat die mase WC2006 mase Portugal lawan England. OMG OMG. Macam org cakap die je kite nampak mase tu, pemain laen kat tepi tu tak nampak dah. Saket die saket kite jugak. Ho3.Tapi skrg ade anak pulak. Amik anak tapi tak nak emak. Baek kau buat tabung uji je. DEMN!

 
renungan yg bisa menggoncg dunia

3.Gong Yo
Peh tu demam Korea melanda bumi Malaysia tercinta. Mase aku tengok citer ni [ Biscuit Teacher Star Candy]. Aku dah terjatuh suke pulak dengan karisma yang die bawak. Kire ada ciri2 lelaki idaman wanita. Dah name pun cerita kan . Mesti la memenuhi cita rasa manusia. Tapi memang aku suka la walapun berlakon jer.

kyutaa``

4.Matsumoto Jun
Sape minat die ni angkat tangan!!! Sayeee!!!! Sape2 yg pernah tengok cerita Meter Garden versi Jepun mesti kenal mamat ni. Die jugak salah satu ahli grup Arashi yg memang hewt kt Jepung. Aku rase die memang sexy lah. Senang cite.


5.Jong Hyun
Suare husky die dlm kumpulan Shinee mmg menarik minat aku. Berbanding ahli grup Shinee yang lain. Aku rase sore die plg best. Mebi sbb aku minat die kot. Bile die nak belakon drama pulak ea. Tapi NO ADEGAN KISSU ok. Nanti aku jelez.ho3.


6. Micky-TVQ
Waaa...KYutaa~~ aku sekarang ni crush kat die pulak. Rase macam nak dwld je sume commercial die, video klip etc. Sangat cumel la die ni. Naseb takde makwe lagi. Kui3.




Tapi  insan ini PALING COMEL dihatiku.....

ehhh...bukan yg nie..~~

he's my everything + my family of kos~
nOw u Get it~~

3 comments:

wunny said...

panas la kat sini. sebab sume nye hot kot. hihi :)

jom singgah:
kenapa ikan tiada kelopak mata?

Ct SoLeHa said...

suka mamat no 4 ngan 5..
suka Jun berlakon..tp xsuka watak dia lm bambino..cam sian je jadi budak suruhan..haha

dlm kump Shinee suka MINHO!!! nak minho!!hehe

hanaKir@ said...

wuny..
mst la hot...i chose them..hehehe

ct soleha..
ehh iyeke..xpena tgk lg la..alahai..so 2009 la sy nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails