Monday, July 5, 2010

Rumah Baru Cristiano Ronaldo

Mesti heran kan ak sejak kebelakangan ni rajin bebenor buat entry pasal CR ni. Sebenarnye dah lame aku fond dekat die, before die jadi femes macam sekarang ni, bukan ak mate keranjang ke mate sepak ke, eh, tapi aku suke care die maen bola, ade style terkini gitu.

Ok, dengar cerita CR baru je beli rumah baru dekat Madrid, wah wah wah, sejak bertukar ke kelab Real ni, makin murah rezeki CR yer. Ikut sumber yang tak boleh dipercayai rumah die dekat dengan rumah presiden Real Madrid Ramon Calderon dan pengurus Bernd Schuster.

Berite ni dah lame sebenarnye, hahaha, tapi patut la die beli rumah kt Madrid mase tu, rupenye die nak pindah ke Real. Lagipun media Inggeris ni kan ade perangai buruk, mule-mule die naikkan name polan tu, bile dah takde story, cari jalan or cerita hangat nak siarkan dan menjatuhkan CR terutame pasal kisah yang die suke berfoye-foye dngan pelacur kelas atasan. WTF.Hu~apapun, ak still minat/fond/suke/ex-gf pade CR.yeah~

3 comments:

amar haziq said...

kenapalah ramai sangat orang minat kat CR ek?

jenguk2lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Hapiz Rahman said...

hahaha.. portugal telah kalah dan blah awal.. :)

hanaKir@ said...

amar-hensem dan tuff la..sbb 2 org minat

hapiz-xpe2..1 gol je mistakes..hehehe..nex 4 yer ade ag kn...

Monday, July 5, 2010

Rumah Baru Cristiano Ronaldo

Mesti heran kan ak sejak kebelakangan ni rajin bebenor buat entry pasal CR ni. Sebenarnye dah lame aku fond dekat die, before die jadi femes macam sekarang ni, bukan ak mate keranjang ke mate sepak ke, eh, tapi aku suke care die maen bola, ade style terkini gitu.

Ok, dengar cerita CR baru je beli rumah baru dekat Madrid, wah wah wah, sejak bertukar ke kelab Real ni, makin murah rezeki CR yer. Ikut sumber yang tak boleh dipercayai rumah die dekat dengan rumah presiden Real Madrid Ramon Calderon dan pengurus Bernd Schuster.

Berite ni dah lame sebenarnye, hahaha, tapi patut la die beli rumah kt Madrid mase tu, rupenye die nak pindah ke Real. Lagipun media Inggeris ni kan ade perangai buruk, mule-mule die naikkan name polan tu, bile dah takde story, cari jalan or cerita hangat nak siarkan dan menjatuhkan CR terutame pasal kisah yang die suke berfoye-foye dngan pelacur kelas atasan. WTF.Hu~apapun, ak still minat/fond/suke/ex-gf pade CR.yeah~

3 comments:

amar haziq said...

kenapalah ramai sangat orang minat kat CR ek?

jenguk2lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Hapiz Rahman said...

hahaha.. portugal telah kalah dan blah awal.. :)

hanaKir@ said...

amar-hensem dan tuff la..sbb 2 org minat

hapiz-xpe2..1 gol je mistakes..hehehe..nex 4 yer ade ag kn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails