Wednesday, July 14, 2010

Alam Uni

 
Aku sudah masuk u balik. Hurmm...baru aku sedar yang aku dah banyak main selama ni, result aku pun tak baguz sangat. Aku selalu salahkan orang lain dan kos yang aku amik sedangkan aku sendiri yang tak berusaha untuk belajar dengan lebih tekun. Dah la tak pandai dalam letrik, tapi belajar last minit, macam ni la jadinye. Life aku menjak dua menjak ni agak kelam kabut, sampai aku tak bole nak tidur sedang esok ade klas dari pukul 8.30 hingga 1.. gile kan..tapi aku langsung tak boleh tidur, penat nak memikir sama ade aku nak ulang gred ke x.. Sem ni punye subjek susah jugak, jenuh jugak aku nak fahamnye, tu yang buat aku risau sama ada nak sambung ke tak. Member pun takde nak ajak ulang, kirenye aku paling bengong la dalam kelas, hahah.. adoi..fenin..fenin..subjek bi tak daftar lagi, gara-gara daftar lambat tu hari. Ni la kesan dari bertangguh dalam kerja, kan dah  jadi banyak hal. Tadi pun nak usha web tengok jadual waktu pun penuh, ni yang bikin gua panas ni. Huaa...Kene pergi kelas ke tak ea??? Takpe-takpe, pergi la tanya kerani sok kan. Ape susah. HAdoooiii~

untuk menaiikan balik semangat aku yang makin pudar ni , jum layan lagu~
 

Artist - API
Lagu - Pelita
Chord Author - Azizie
C                          Am
Tak pernah sesaat daku meragui
F
apa yang telah daku temui
G
slama ini


C                             Am
Tak pernah sesaat daku menyesali
F
apa yang telah aku nikmati
G
apa ku alami


Am       G         F       G
slagi hayat di kandung badan


[Chorus]
C                    G
Takkan ku menyerah kalah
A#
walau mimpi ku musnah
Am
harapan ku hancur
G
sayapku patah

C                   G
kan ku pancarkan cahaya
A#            
seperti pelita
Am
ke srata dunia
G
yang gelap gelita

Am       G         F       G
sehingga hembusan nafas yang terakhir.


C                           Am
tak pernah sesaat ku mencurigai
F
apa yg telah aku kecapi
G
stakat ini


C                       Am
tiba saatnya kan ku tangisi
F
pada yang pergi takkan kembali
G
Kembali lagi


Am       G         F       G
slagi hayat di kandung badan


[Chorus]

[Bridge]
Am                        G
Slagi jasadku belum terkubur
Am                             G
Slagi tubuhku, belum ditimpa uzur
Am              G                 F    G
pantang datuk nenek moyangku berundur


D                    A
Takkan ku menyerah kalah,
C
walau mimpi ku musnah,
G
harapan ku hancur,
A
sayapku patah,


D                 A
Akan ku pancar cahaya
C            
seperti pelita
G
ke seluruh dunia

D                 A
Akan ku pancar cahaya
C            
seperti pelita
G  A
ke serata dunia
C  G   D
seperti cahaya

 sumber dari-azizie

okie syak...ilek2..tenang..ingat tuhan... 

ps: hanset aku rosak ag..cabai tol

5 comments:

hentakbelipat said...

selamat mengadap buku balik!!!wah pandai main gita ke..terrer!!

~suNshiNe~ said...

luahan rasa sorang student..ha3..
selamat belajar noh..

miza_hana said...

masuk blaja balik..sama la kita..haish..busannya weekend ta penah nak free..dipenuhi dengan class2..chayok2 buat kamo!

Life is Reality said...

uish tq la ye bg kod..haha

hanaKir@ said...

hentak-xde pndai sgt...takot do-re-mi bule la

sunshine-tenkiu~chaiyok2

hana-hehehe..xpe2.sonok pe kt cni..freedom~

life-same2

Wednesday, July 14, 2010

Alam Uni

 
Aku sudah masuk u balik. Hurmm...baru aku sedar yang aku dah banyak main selama ni, result aku pun tak baguz sangat. Aku selalu salahkan orang lain dan kos yang aku amik sedangkan aku sendiri yang tak berusaha untuk belajar dengan lebih tekun. Dah la tak pandai dalam letrik, tapi belajar last minit, macam ni la jadinye. Life aku menjak dua menjak ni agak kelam kabut, sampai aku tak bole nak tidur sedang esok ade klas dari pukul 8.30 hingga 1.. gile kan..tapi aku langsung tak boleh tidur, penat nak memikir sama ade aku nak ulang gred ke x.. Sem ni punye subjek susah jugak, jenuh jugak aku nak fahamnye, tu yang buat aku risau sama ada nak sambung ke tak. Member pun takde nak ajak ulang, kirenye aku paling bengong la dalam kelas, hahah.. adoi..fenin..fenin..subjek bi tak daftar lagi, gara-gara daftar lambat tu hari. Ni la kesan dari bertangguh dalam kerja, kan dah  jadi banyak hal. Tadi pun nak usha web tengok jadual waktu pun penuh, ni yang bikin gua panas ni. Huaa...Kene pergi kelas ke tak ea??? Takpe-takpe, pergi la tanya kerani sok kan. Ape susah. HAdoooiii~

untuk menaiikan balik semangat aku yang makin pudar ni , jum layan lagu~
 

Artist - API
Lagu - Pelita
Chord Author - Azizie
C                          Am
Tak pernah sesaat daku meragui
F
apa yang telah daku temui
G
slama ini


C                             Am
Tak pernah sesaat daku menyesali
F
apa yang telah aku nikmati
G
apa ku alami


Am       G         F       G
slagi hayat di kandung badan


[Chorus]
C                    G
Takkan ku menyerah kalah
A#
walau mimpi ku musnah
Am
harapan ku hancur
G
sayapku patah

C                   G
kan ku pancarkan cahaya
A#            
seperti pelita
Am
ke srata dunia
G
yang gelap gelita

Am       G         F       G
sehingga hembusan nafas yang terakhir.


C                           Am
tak pernah sesaat ku mencurigai
F
apa yg telah aku kecapi
G
stakat ini


C                       Am
tiba saatnya kan ku tangisi
F
pada yang pergi takkan kembali
G
Kembali lagi


Am       G         F       G
slagi hayat di kandung badan


[Chorus]

[Bridge]
Am                        G
Slagi jasadku belum terkubur
Am                             G
Slagi tubuhku, belum ditimpa uzur
Am              G                 F    G
pantang datuk nenek moyangku berundur


D                    A
Takkan ku menyerah kalah,
C
walau mimpi ku musnah,
G
harapan ku hancur,
A
sayapku patah,


D                 A
Akan ku pancar cahaya
C            
seperti pelita
G
ke seluruh dunia

D                 A
Akan ku pancar cahaya
C            
seperti pelita
G  A
ke serata dunia
C  G   D
seperti cahaya

 sumber dari-azizie

okie syak...ilek2..tenang..ingat tuhan... 

ps: hanset aku rosak ag..cabai tol

5 comments:

hentakbelipat said...

selamat mengadap buku balik!!!wah pandai main gita ke..terrer!!

~suNshiNe~ said...

luahan rasa sorang student..ha3..
selamat belajar noh..

miza_hana said...

masuk blaja balik..sama la kita..haish..busannya weekend ta penah nak free..dipenuhi dengan class2..chayok2 buat kamo!

Life is Reality said...

uish tq la ye bg kod..haha

hanaKir@ said...

hentak-xde pndai sgt...takot do-re-mi bule la

sunshine-tenkiu~chaiyok2

hana-hehehe..xpe2.sonok pe kt cni..freedom~

life-same2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails