Friday, July 2, 2010

Baju Kurung Cotton Jepun dan 2pm ஐ

Sejak Peti Suara memfofularkan baju kurung cotton, ramei sudah yang teraddicted dengannye, termasuklah aku, tapi mak aih, harge die bukan murah, semeter RM20, pokai la $$$$..Kalau 4 meter bidang 45, hargenya RM80. Malangnye aku tak dapat lagi cotton Japanese, but dapat cotton biase je, tapi sebelom gadoh dengan my dedi, die janji nak belikan mase bulan 7 nanti, dapat wang besar katenye.."wang besar...wang besar..." tapi lepas gadoh ni tak taw la die masih nak belikan ke tak..hu~~(ToT)

macam kaen cadar pn ade..hmm

Cukup lah pasal baju kurung cotton dan sepupu sepapatnye, mari kite bergosip pasal kumpulan idol dari Korea iaitu 2PM. Sebenarnye, aku dah download full album 2PM, rase cam ok-ok bile dengar, pastu aku ade tonton lak satu realiti tv kat KBS World, ade lah satu member group ni turut serta, pandai lak cakap bahase Thai, hebat. Aku mule la browse sane sini cari video klip die kat youtube dan ade satu video die kalau tak silap lah "Again and again" memang sangat kewl giler..Nanti aku nak belajar tarian die and upload kat youtube lak..hahah nantikan~

Ni ader 1 lirik yang emang aku rase agak kewl dan bernada techno..

yg hujung sekali tu ade berlakon citer cinderella's stepsister yg pernah aku gosipkan dulu~

Tired Of Waiting Lyrics

gidarida jichin da YOU KNOW?

gidaridaga jichinda... MM~
YOU KNOW non~ non ne mam ani OOH~ (YOU KNOW, YOU KNOW)
gidaridaga to jichinda... MM~
nonun ajigdo nar gioghani OH NO, NO~~

haruga jinado nan norur mod ijo
handari jinado nan norur mod nwajwo
ajigdo nor wonhan ne mamur ani OH NO~ NO~~~

norur gidarida jichyo michigo
to haru haru meir gathi irnyoni gadgo
OH~ nan (na na na~~) gidaridaga nor gidaridaga
gumbang irado niga dashi orgodman gadgo
dwidorasomyon dashi norur borgodman gatha
OH~ nan (na na na na~~) jichyo michigo nan jichyo michigo YEAH

niga orka bwa to chamnunda (OH~ YEAH, YEAH~)
norur ajigdo nan gidarinda OH YEAH~~~
handari jinado nan norur mod ijo
irnyoni jinado nan norur mod nwajwo
ajigdo nor wonhan ne mamur ani OH NO~ NO~~~

norur gidarida jichyo michigo (OH~ NO~)
to haru haru meir gathi irnyoni gadgo (NO, NO~)
OH~ nan (na na na~~) gidaridaga nor gidaridaga YEAH
gumbang irado niga dashi orgodman gadgo (OOH, OOH~)
dwidorasomyon dashi norur borgodman gatha
OH~ nan (na na na na~~) jichyo michigo nan jichyo michigo YEAH~
OH YEAH~

we irohge nan jaku himdunde
moridsogi bogjabhe jugethne (YEAH, YEAH, YEAH~)
gidarigo gidaridon nainde
ajigdo soshigi obnunde (OH~~)
no teme urdon nega aninde
na teme tonar niga aninde (OOH~ YEAH, YEAH, YEAH..)
ocheso iron nega himdunde
http://www.elyricsworld.com/tired_of_waiting_lyrics_2pm.html
otohge jigum nomu himdunde

irnyon irado nan gidarirgoya
shib nyonirado nan gidarirgoya
OH~ nan nan nan nan~ nan nan nan nan~
gidaridaga (OH!) nan jichyodo joha (OH~ YEAH)

norur gidarida jichyo michigo (jichyo michigo~~)
to haru haru meir gathi irnyoni gadgo (irnyoni gadgo)
OH~ nan (na na na~~) gidaridaga nor gidaridaga YEAH
(gidaridaga..)
gumbang irado niga dashi orgodman gadgo (OOH OOH~~~~)
dwidorasomyon dashi norur borgodman gatha
OH~ nan (OOH~) (na na na na~~) (YEAH, YEAH~)
jichyo michigo nan jichyo michigo YEAH~

6 comments:

~suNshiNe~ said...

cantik lo..kalau dah buat baju mesti nampak cantik..dah tak nampak mcm kain cadar..

hanaKir@ said...

hahaha..ykew..wait n c yer..

hazman aka species1980 said...

Hmmm.... nak kena cari video klip la pulak ... baru layan...

hanaKir@ said...

hazman-bule2...nt i upload..gagag

fatin shahar :) said...

hehe...i tau lagu ituu...
^____________^

hanaKir@ said...

yekw..sedap kn lagu die..muke pn bole taan..pewitt..luv~

Friday, July 2, 2010

Baju Kurung Cotton Jepun dan 2pm ஐ

Sejak Peti Suara memfofularkan baju kurung cotton, ramei sudah yang teraddicted dengannye, termasuklah aku, tapi mak aih, harge die bukan murah, semeter RM20, pokai la $$$$..Kalau 4 meter bidang 45, hargenya RM80. Malangnye aku tak dapat lagi cotton Japanese, but dapat cotton biase je, tapi sebelom gadoh dengan my dedi, die janji nak belikan mase bulan 7 nanti, dapat wang besar katenye.."wang besar...wang besar..." tapi lepas gadoh ni tak taw la die masih nak belikan ke tak..hu~~(ToT)

macam kaen cadar pn ade..hmm

Cukup lah pasal baju kurung cotton dan sepupu sepapatnye, mari kite bergosip pasal kumpulan idol dari Korea iaitu 2PM. Sebenarnye, aku dah download full album 2PM, rase cam ok-ok bile dengar, pastu aku ade tonton lak satu realiti tv kat KBS World, ade lah satu member group ni turut serta, pandai lak cakap bahase Thai, hebat. Aku mule la browse sane sini cari video klip die kat youtube dan ade satu video die kalau tak silap lah "Again and again" memang sangat kewl giler..Nanti aku nak belajar tarian die and upload kat youtube lak..hahah nantikan~

Ni ader 1 lirik yang emang aku rase agak kewl dan bernada techno..

yg hujung sekali tu ade berlakon citer cinderella's stepsister yg pernah aku gosipkan dulu~

Tired Of Waiting Lyrics

gidarida jichin da YOU KNOW?

gidaridaga jichinda... MM~
YOU KNOW non~ non ne mam ani OOH~ (YOU KNOW, YOU KNOW)
gidaridaga to jichinda... MM~
nonun ajigdo nar gioghani OH NO, NO~~

haruga jinado nan norur mod ijo
handari jinado nan norur mod nwajwo
ajigdo nor wonhan ne mamur ani OH NO~ NO~~~

norur gidarida jichyo michigo
to haru haru meir gathi irnyoni gadgo
OH~ nan (na na na~~) gidaridaga nor gidaridaga
gumbang irado niga dashi orgodman gadgo
dwidorasomyon dashi norur borgodman gatha
OH~ nan (na na na na~~) jichyo michigo nan jichyo michigo YEAH

niga orka bwa to chamnunda (OH~ YEAH, YEAH~)
norur ajigdo nan gidarinda OH YEAH~~~
handari jinado nan norur mod ijo
irnyoni jinado nan norur mod nwajwo
ajigdo nor wonhan ne mamur ani OH NO~ NO~~~

norur gidarida jichyo michigo (OH~ NO~)
to haru haru meir gathi irnyoni gadgo (NO, NO~)
OH~ nan (na na na~~) gidaridaga nor gidaridaga YEAH
gumbang irado niga dashi orgodman gadgo (OOH, OOH~)
dwidorasomyon dashi norur borgodman gatha
OH~ nan (na na na na~~) jichyo michigo nan jichyo michigo YEAH~
OH YEAH~

we irohge nan jaku himdunde
moridsogi bogjabhe jugethne (YEAH, YEAH, YEAH~)
gidarigo gidaridon nainde
ajigdo soshigi obnunde (OH~~)
no teme urdon nega aninde
na teme tonar niga aninde (OOH~ YEAH, YEAH, YEAH..)
ocheso iron nega himdunde
http://www.elyricsworld.com/tired_of_waiting_lyrics_2pm.html
otohge jigum nomu himdunde

irnyon irado nan gidarirgoya
shib nyonirado nan gidarirgoya
OH~ nan nan nan nan~ nan nan nan nan~
gidaridaga (OH!) nan jichyodo joha (OH~ YEAH)

norur gidarida jichyo michigo (jichyo michigo~~)
to haru haru meir gathi irnyoni gadgo (irnyoni gadgo)
OH~ nan (na na na~~) gidaridaga nor gidaridaga YEAH
(gidaridaga..)
gumbang irado niga dashi orgodman gadgo (OOH OOH~~~~)
dwidorasomyon dashi norur borgodman gatha
OH~ nan (OOH~) (na na na na~~) (YEAH, YEAH~)
jichyo michigo nan jichyo michigo YEAH~

6 comments:

~suNshiNe~ said...

cantik lo..kalau dah buat baju mesti nampak cantik..dah tak nampak mcm kain cadar..

hanaKir@ said...

hahaha..ykew..wait n c yer..

hazman aka species1980 said...

Hmmm.... nak kena cari video klip la pulak ... baru layan...

hanaKir@ said...

hazman-bule2...nt i upload..gagag

fatin shahar :) said...

hehe...i tau lagu ituu...
^____________^

hanaKir@ said...

yekw..sedap kn lagu die..muke pn bole taan..pewitt..luv~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails