Sunday, June 6, 2010

Award ke-2-Creative Award ke-2..2..2..2..2..

Selamat pagi...aku tak tido lagi so rase fikiran kacau sikit..
Tengok shoutmix ade pulak award lagi dari kawan kite ni---->eddy
Trimas yer..xtaw lah ape kreatifnye aku ni..
Neway, trima kaseh daun keladi, nanti bagi2 la lagi..






:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

2 comments:

モddyß♥γz86® said...

jutaan TAHNIAH kepada HANAKIRA kerana menerima ANUGERAH yang sangat berprestij ini ^^, sememangnye anda layak menerima AWARD CREATIVE BLOGGER ini ~ tingkatkan lagi prestasi dan mutu blog anda.... keep it up and keep in touch ok

hanaKir@ said...

maceh yer atas pujaan bak kembang api tu aka bunga api..hehehe..bsemangat utk trus berblogging

Sunday, June 6, 2010

Award ke-2-Creative Award ke-2..2..2..2..2..

Selamat pagi...aku tak tido lagi so rase fikiran kacau sikit..
Tengok shoutmix ade pulak award lagi dari kawan kite ni---->eddy
Trimas yer..xtaw lah ape kreatifnye aku ni..
Neway, trima kaseh daun keladi, nanti bagi2 la lagi..






:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

2 comments:

モddyß♥γz86® said...

jutaan TAHNIAH kepada HANAKIRA kerana menerima ANUGERAH yang sangat berprestij ini ^^, sememangnye anda layak menerima AWARD CREATIVE BLOGGER ini ~ tingkatkan lagi prestasi dan mutu blog anda.... keep it up and keep in touch ok

hanaKir@ said...

maceh yer atas pujaan bak kembang api tu aka bunga api..hehehe..bsemangat utk trus berblogging

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails