Friday, April 16, 2010

#6.Kenapa Yahudi xminum Coke dn Pepsi?

Kenapa di Israel Tak Jual Coke dan Pepsi...                   
Disampaikan oleh seorang sahabat.....                            
Assalamualaikum  kengkawan...                                    
last  weekend, ada ustazah usrah kami beritahu...  masa dia belajar kat  mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita... dulu ada sorang mamat yahudi ni  datang  egypt   to study the muslims' lifestyle kat  sana setelah  serangan secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya. dia nak carik  jalan untuk serang cara lain. tapi Alhamdulillah, dia telah diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam  kat mesir tu. dia beritahu lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk hapuskan keturunan  umat Islam is to produce coca cola & pepsi yang di  dalamnya ada chemical to retard the reproduction organs for both men & women.  menurut  mamat tu, kat  israel tak ada jual coke  & pepsi sbb diorg tahu apa kandungan kat dalamnya and since  jew   is agama keturunan, diorg  tak nak le mandul! kalau korang  pernah terima forwarded email pasal bertapa  acidicnya coke tu  sampai boleh dissolve tulang & gigi (calcium containing compounds) and boleh buat cuci toilet!  andfor ladies, kalau  minum coke boleh cause menstruation if you're a wee bit late. so kalau minum banyak  & atthat time baru  lekat zuriat, ada chances keguguran  le, kan? Therefore, untuk  kemakmuran umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak support jewish companies,  pls  stop drinking &  buying coke & pepsi.                            
          Allahuakbar!          



4 comments:

keyLa said...

israel dgn penuh hati busuknye....

hanaKir@ said...

biase la...hmm..bile la mereka nk tumbg?

nurulazreenyahaya said...

tau xpe. coca cola punye pH ialah 2. aku belajar aritu. dalam 60 minit ia boleh menghakis gigi. gile jahat!!

hanaKir@ said...

ykew...gilos la..hmm..namo minum..tp..oishi la alin

Friday, April 16, 2010

#6.Kenapa Yahudi xminum Coke dn Pepsi?

Kenapa di Israel Tak Jual Coke dan Pepsi...                   
Disampaikan oleh seorang sahabat.....                            
Assalamualaikum  kengkawan...                                    
last  weekend, ada ustazah usrah kami beritahu...  masa dia belajar kat  mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita... dulu ada sorang mamat yahudi ni  datang  egypt   to study the muslims' lifestyle kat  sana setelah  serangan secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya. dia nak carik  jalan untuk serang cara lain. tapi Alhamdulillah, dia telah diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam  kat mesir tu. dia beritahu lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk hapuskan keturunan  umat Islam is to produce coca cola & pepsi yang di  dalamnya ada chemical to retard the reproduction organs for both men & women.  menurut  mamat tu, kat  israel tak ada jual coke  & pepsi sbb diorg tahu apa kandungan kat dalamnya and since  jew   is agama keturunan, diorg  tak nak le mandul! kalau korang  pernah terima forwarded email pasal bertapa  acidicnya coke tu  sampai boleh dissolve tulang & gigi (calcium containing compounds) and boleh buat cuci toilet!  andfor ladies, kalau  minum coke boleh cause menstruation if you're a wee bit late. so kalau minum banyak  & atthat time baru  lekat zuriat, ada chances keguguran  le, kan? Therefore, untuk  kemakmuran umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak support jewish companies,  pls  stop drinking &  buying coke & pepsi.                            
          Allahuakbar!          



4 comments:

keyLa said...

israel dgn penuh hati busuknye....

hanaKir@ said...

biase la...hmm..bile la mereka nk tumbg?

nurulazreenyahaya said...

tau xpe. coca cola punye pH ialah 2. aku belajar aritu. dalam 60 minit ia boleh menghakis gigi. gile jahat!!

hanaKir@ said...

ykew...gilos la..hmm..namo minum..tp..oishi la alin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails