Thursday, January 6, 2011

Birthday Bash!!

Tidoq bangun tidoq bangun tengok-tengok dah 3 ari besday aku lepas, bermakne 3 hari la aku dah masuk 22 tahun genap. Ape hadiah aku dapat? Aigoo soalan cepu emas ni, ade la adiah dari bf aku. Makan-makan sikit dekat Fish Manhattan, takde le sedap bebenor, mahal pulak tu.( Nyesal i tapi nak taste punye hal). Member? Aaaa. Takde kot, dorang bagi ucapan selamat je, besh la sebab satu kelas wish besday kat aku. Tapi malam besday aku memang moody gile, lepas je aku hanta bf aku balik, aku start nangis dan langsung tak boleh tidoq. Actually aku rindu rumah aku, sambutan besday aku yang mak dengan ayah aku buat- takde le besor sangat tapi ke'excited' an dorang nyanyikan lagu hari jadi buat aku rase gembira. Memang selama ni aku jarang balik awal sebab besday aku, selalu aku lepak kat kl dulu. Then baru balik sini, tapi kali ni aku ubah fikiran sebab member aku ekot balik sekali. Tapi memang disaster betol.

Hari besday aku tu, aku ade kelas dari pukul 8 sampai pukul 3 tapi lecture aku, Emma namenya, orang Spain die tak tahan panas-angkara econ tak on, so kami pun balik awal. Then aku pun cadang nak keluar la kunun sambut besday ngan bf aku. Takde la havoc sangat, biase-biase, sedey, dulu aku selalu buat sambutan besday kat orang-giler meriah. Siap ade drama lagi, lilin, pizza, bile besday aku, DULL~ hmmmm. Sedey wooo00ooo000ooo00ooooooo00ooo. Bile aku teringat balik, rase macam aku tak nak lalui hari tu, macam nightmare je, makkkkkkkk.....

FYI adiah besday pun aku pilih sendirik, tak suprise langsung, takde bunga ros, takde kek besar, takde kejutan. Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. :(

No comments:

Thursday, January 6, 2011

Birthday Bash!!

Tidoq bangun tidoq bangun tengok-tengok dah 3 ari besday aku lepas, bermakne 3 hari la aku dah masuk 22 tahun genap. Ape hadiah aku dapat? Aigoo soalan cepu emas ni, ade la adiah dari bf aku. Makan-makan sikit dekat Fish Manhattan, takde le sedap bebenor, mahal pulak tu.( Nyesal i tapi nak taste punye hal). Member? Aaaa. Takde kot, dorang bagi ucapan selamat je, besh la sebab satu kelas wish besday kat aku. Tapi malam besday aku memang moody gile, lepas je aku hanta bf aku balik, aku start nangis dan langsung tak boleh tidoq. Actually aku rindu rumah aku, sambutan besday aku yang mak dengan ayah aku buat- takde le besor sangat tapi ke'excited' an dorang nyanyikan lagu hari jadi buat aku rase gembira. Memang selama ni aku jarang balik awal sebab besday aku, selalu aku lepak kat kl dulu. Then baru balik sini, tapi kali ni aku ubah fikiran sebab member aku ekot balik sekali. Tapi memang disaster betol.

Hari besday aku tu, aku ade kelas dari pukul 8 sampai pukul 3 tapi lecture aku, Emma namenya, orang Spain die tak tahan panas-angkara econ tak on, so kami pun balik awal. Then aku pun cadang nak keluar la kunun sambut besday ngan bf aku. Takde la havoc sangat, biase-biase, sedey, dulu aku selalu buat sambutan besday kat orang-giler meriah. Siap ade drama lagi, lilin, pizza, bile besday aku, DULL~ hmmmm. Sedey wooo00ooo000ooo00ooooooo00ooo. Bile aku teringat balik, rase macam aku tak nak lalui hari tu, macam nightmare je, makkkkkkkk.....

FYI adiah besday pun aku pilih sendirik, tak suprise langsung, takde bunga ros, takde kek besar, takde kejutan. Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. :(

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails